Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

1993 Cadillac DeVille Kommer inte Skift Tillfälligt Park

The Cadillac DeVille är en bästsäljande lyx sedan, men som alla bilar kan det uppleva några vanliga problem. Ett sådant problem är växelspaken att fastna i "Park" på grund av en felaktig del känd som "Brake Transmission Shift Interlock" eller "Broms Shift Interlock Solenoid." Denna komponent berättar bilen att bromsen inte är aktiverad och det låser shifter på plats. En fix för 1993 Cadillac DeVille är att manuellt manipulera den frusna solenoiden för att låsa upp den. Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

starta motorn och låt den 1993 DeVille värma upp. På vissa GM bilar, inklusive Cadillac linjen, när motorn har värmts upp, kan växelspaken kunna manövreras. Kontrollera också att se till att bromspedalen fungerar genom att trycka ner den. Om värma upp bilen inte löser problemet, gå vidare till nästa steg.
2

manuellt resa bromsen omställningsförreglingen solenoid. Starta bilen. Lyft locket gummipanel under askkoppen och öppna under-streck lucka.
3

Shine en ficklampa in i under-streck fack och leta efter en orange spaken fliken. Tryck orangefärgade spaken fliken mot huven på DeVille att åsidosätta det automatiska låset manuellt. Lyssna efter ett klick som anger solenoiden har släppts.
4

Tryck ner bromspedalen igen och försöka flytta Cadillac i växel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74878.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.