Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Sidobackspeglar på en Toyota Avalon

En av de stora Toyota fordon, Avalon sidospeglar är exceptionellt dyra att ersätta. Flera eftermarknaden företag nu erbjuda direkt-fit sidospeglar för alla typer av bilar. Dessa är betydligt billigare än Toyota-återförsäljare och komma med samma alternativ. Men om speglarna på Avalon är målade, kanske du vill köpa dem direkt från Toyota, men spara lite pengar och installera det själv. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Pry Ratchet Tool Review och Hylsnyckelsats
Hand skiftnyckel satt
ersätter spegel
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna dörren och fönster på den sida där du byter sida backspegeln. Koppla bort den negativa batteripolen från batteriet med en hand skiftnyckel för att förhindra oavsiktlig strömkälla springa till spegeln under installationen.
2

Bänd kontrollpanelen från armstödet med hjälp av en skruvmejsel eller bända verktyg. Börja på baksidan av kontrollpanelen för att avsätta fästklammern. Dra kontrollpanelen ut och koppla loss kabelstammen från under den. Addera 3

Ta bort de tre skruvarna i botten av dörren panel med en Phillips skruvmejsel. Lokalisera de två dolda skruvar under plastlock mot framsidan av dörrpanelen och sedan ta bort dem med en Phillips skruvmejsel. Du kan behöva en linjal för att bända locken ur panelen först.
4

Ta bort skruven i det inre dörrhandtaget och sedan bort skruven under kontrollpanelen som du tog bort i steg 2.

5

Bänd den triangulära plastgjutningen täcker insidan dörrpanelen motsatt sida backspegeln. Använd ett Ratchet och uttag för att ta bort de tre fästmuttrarna på undersidan av locket.
6

Bänd dörrpanelen bort från dörrkarmen börjar på botten och arbeta dig upp varje sida tills alla interna kvarhållande klippen är unseated. Samtidigt stöder dörrpanelen, nå bakom och koppla ur alla andra kablage, t.ex. innerbelysning panel eller högtalare. Lossa metall dörrhandtag spö från baksidan av dörren handtaget och ta bort luckan.
7

Dra av plasten dammskyddet nog att lokalisera kablaget för sidan backspegeln. Koppla ur selen.
8

försiktigt, men bestämt, pressa på sidan backspegeln för att bryta förseglingen det kommer att ha på dörren. Utsätts för värme och kyla, kommer den gamla spegeln (eller vad som finns kvar av det) känner fastnat i dörren. Ta bort spegeln.
9

Installera den nya spegeln genom att vända på förfarandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72086.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.