Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter PCV ventil i en 1988 Mustang

PCV-ventilen om 1988 års Ford Mustang motorer är ansvarig för återvinning oförbränd gas från vevhuset tillbaka till förbränningskammaren. PVC definieras som positiv vevhusventilation. PVC ventilen anses vara en utsläppen komponent eftersom det hindrar den oförbrända gasen från att blåsa ut i luften. Ventilen har ett tryck insidan släpper bollen som öppnas och stängs på grund av påtryckningar från vevhuset. När en stor mängd av tryck från den oförbrända gasen trycker mot tryckutlösning bollen, kommer bollen öppna och släpp oförbrända gasen in i förbränningskammaren. Saker du behöver
Rena Rags
New PCV ventil
Visa fler instruktioner
1

Park 1988 Ford Mustang och öppna huven. Lägg i parkeringsbromsen för att förhindra att bilen rullar iväg när du reparerar den.
2

Lokalisera silverfärgade L-formad PCV ventil, placerad på ventilkåpan närmast luftfilterhuset. Den PCV-ventilen sätts in i en gummihylsa på toppen av ventilkåpan. Det finns två plaströr på toppen av PCV-ventilen.
3

Dra plaströren bort av PCV-ventilen med händerna. Om rören sitter fast, vrid dem som du drar dem.
4

Dra PCV ventilen rakt ut gummigenomföringen sitter ovanpå ventilkåpan. Torka av området kring PCV ventil och gummigenomföringen med en ren trasa för att avlägsna smuts och fett.
5

Skjut nya PCV ventilen i gummigenomföringen och sätt tillbaka plaströren till toppen av PCV-ventilen. Se till att nya PCV ventilen helt sitter i gummigenomföringen. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74231.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.