Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är en terminal Block

Plintar är en typ av mångsidig elektrisk kontakt som kan hittas på flera ställen,? Till exempel i genomsnitt bil. Eftersom de tillåter komplicerade enheter kan anslutas och kopplas enkelt, bör det inte komma som någon överraskning att praktiskt taget varje krets i en bil använder minst en. Definition

Frasen "plint" kan generellt tillämpas på alla typer av anslutning som låter multipla kretsar kopplas bort på ett enda ställe.
Typer

Kopplingsplintar kan hittas i tre kategorier: screw-in, plug-in och PCB (printed circuit board) monterat Addera ditt Skruv-Typer
.

Screw-in block kan vanligtvis hittas på lågspänningsinstallationer som stereoutrustning. Den största fördelen med denna typ är möjligheten att använda nakna trådändar att göra en anslutning, men de blottade trådarna lämnas exponerade. Detta kan leda till vittring-relaterade och kortslutning fel.
Plug-In Typer

Plug-in block kan hittas överallt i en bil och består av en hankontakt som ansluts till en kvinnlig kärl. Det bästa exemplet på en plug-in-typ skulle vara antingen av den genomsnittliga bilens två säkringar paneler.
PCB Typer

Tryckt kretskort (PCB) blockerar permanent löds till kretskortet som de påträffas. Dator-och sensor kablage är bra exempel på detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71475.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.