Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett bränslefilter på en 1994 BMW 740i

Installera bränslefiltret på din BMW 740i är en enkel reparation som kan göras på ett säkert sätt hemma. Bränslefiltret på din bil är ansvarig för filtrering föroreningar ur bensinen innan de når motorn. Skador på bränslefiltret händer oftast från vatten komma in i bensintanken. Symtom på en dålig bränsle filter inkluderar en trög motor och dålig bränsleekonomi. Byte av bränslefilter bör göras en gång vartannat år eller 25.000 miles beroende på dina specifika körförhållanden. Din bränslefiltret sitter under bilen på passagerarsidan mot framsidan av bensintanken. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Svart elektrisk kran
Bil jack
Jack stå
Skyddsglasögon
Metal fånga pan
Blocknyckelsats
Bränslefilter

Visa fler instruktioner
Lindra Bränsletryck
1

Pop huven på din BMW och lokalisera bränslepumpens relä. Det kommer att vara upp nära huven i klustret med andra säkringar och reläer för motorn.
2

Ta bränslepumpens relä helt från sin position. Ställ in den på sidan av din arbetsplats, men inte förlora det eftersom du fortfarande behöver det.
3

bort tanklocket helt så att det dinglar på sidan av bil. Starta motorn och låt bilen gå tills den stannar ute. När bilen stannar ut, försöker starta bilen ytterligare två gånger. Varje gång hålla nyckeln i startläget i fem sekunder.
4

Koppla bort bilens negativa batterikabeln med din hylsnyckel. Vira metall änden av kabeln terminalen helt med svart eltejp. Dra kabeln inne i motorn så att den inte vidrör några metallytor eller själva motorn. Minuskabeln på batteriet identifieras av ett minustecken. Ta bort bränslefilter
5

Hissa upp bilen med din bil uttaget på baksidan passagerarsidan
. Skjut av stödfoten i läge så att den är samma höjd som domkraft. Återgå låspinnen till stödbenet för att säkra sin position.
6

Sätt på dig skyddsglasögon och glida under bilen. Leta bränslefiltret och placera pannan metall fångsten direkt under dess plats. Anteckna bränslefiltret ståndpunkt, det bör ha en pil på det pekar mot fronten på bilen
7

bort klämmorna som håller fast slangarna till filtret.. En liten mängd bränsle kommer att läcka ut ur varje slang. Se till att fångsten pan är på plats.
8

Ta bort hållaren som håller bränslefiltret till bilens ram. Sakta underlätta bränslefiltret ut och ner från bilen ram. Det blir också en liten mängd bränsle i filtret som ska kasseras i fångsten pan. Ställ bränslefiltret och fångsten pan vid sidan av ditt arbete område bort från allt brännbart. Addera Installera 740i s bränslefilter
9

Inspektera nya bränslefiltret för några synliga skador. Jämför det med din gamla bränslefiltret för att se till att de är både identiska. Kontrollera slangarna som ansluter till bränslefiltret för tecken på sprickor eller röta. Placera det nya filtret på plats på ramen. Se absolut till att pilen på bränslefiltret pekar mot fronten på bilen.
10

Säkra bränslefiltret tillbaka på ramen. Det finns inget specifikt vridmoment belopp, men filtret ska sitta tätt nog att den inte glider runt. Återgå bränsleslangarna till vardera sidan av bränslefiltret. Båda slangarna bör inte vara över åt till den grad att skada bränslefiltret heller. För att se till att de är helt säkra, Dra försiktigt i slangarna.
11

bort stödbenet och sänka bilen tillbaka ner till marken. Packa den negativa batterikabeln och anslut den till batteriets terminal säkert.
12

Sätt tanklocket igen ordentligt. Placera bränslepumpens relä tillbaka i position i motorkåpan.
13

Starta bilens motor och låt den gå. Det kan ta några försök att få motorn igång eftersom bränsletrycket måste bygga upp igen. Kontrollera din reparation för läckor före provkörning på 740i.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72169.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.