Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man mäter Compression Springs

Tryckfjädrar lagrar energi när en kraft förkortar dem. Den energi som lagras i fjädern släpper efter kraften avlägsnas för att förlänga våren och trycka mot det objekt som komprimerats det. Mer kompression och förkortning av en fjäder är lika med mer kraft när fjädern släpper. Tryckfjädrar används i fordonsindustrin suspension, fjädrar klocka och madrasser våren. Mäta en tryckfjäder korrekt kan du köpa en ersättare våren i rätt storlek. Saker du behöver Review, Digital skjutmått
Pencil
Visa fler instruktioner
1

Håll våren vertikalt i ena handen. Öppna käftarna på de digitala skjutmått och placera en käke på fjädern toppen och en på undersidan av fjädern att röra ändarna. Skriv ner gratis fjäderlängden i tusendelar. Detta är längden av fjädern när den inte är komprimerad.
2

Mät ytterdiameter av fjädern genom att placera käftarna på de digitala skjutmått på varje sida av en ände av fjädern. Stäng bromsok röra sidorna och registrera mätningen i tusendelar.
3

Place de digitala bromsok käftar inuti öppningen i tryckfjädern mitten. Sprid käftarna ut att röra varje sida och registrera mätningen i tusendelar som innerdiametern.
4

Mät diametern på fjädertråd genom att placera bromsok käftarna på en spole och stänga käftarna. Skriv ner denna mätning.
5

Räkna varje hel spole på våren genom att röra vid dem med en penna, med början i ena änden och räkna till den andra änden. Anteckna detta nummer som mängden aktiva spolar.
6

Beställ en ny tryckfjäder med hjälp av alla de mätningar som du tog.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74962.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.