Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en Honda Civic Generator

Om batteriet håller kommer döda på din Honda Civic, kan det vara dags för en ny generator. Byta generatorn på en Civic är mycket enkel och slutföra jobbet hemma är ett bra sätt att spara lite pengar. Generatorn är ansvarig för att ladda batteriet och ger ström till tändsystemet och andra elektriska komponenter på bilen. Du kan köpa en ny eller omarbetade generator på de flesta bildelar butiker eller en Honda återförsäljare. Saker du behöver
Wrench set
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från batteriet på din Honda. Isolera terminalen så att den inte kan falla tillbaka mot batteriet medan du arbetar.
2

Placera generatorn i det nedre fästet fästet och skjut tråget bulten in från baksidan av konsolen. Montera muttern på framsidan av bulten utan att dra åt det ännu.
3

Passa generatorn fästöra på toppen av aggregatet med hålet i den övre fäste. Sätt in fästbulten från gamla generatorn men låt den ligga löst så att du kan justera bältet. Skjut remmen över remskivan på framsidan av generatorn.
4

Dra generatorn ut från motorn tills remmen är tight. Dra åt bultarna i fästena för att hålla den på plats. En hylsa och spärrskaft kommer att fungera bra för detta steg. Bänd inte ut att få bältet hårdare. Detta kommer att sträcka bandet och den gå sönder i förtid. Om bältet inte är tillräckligt stram utan nyfikna på generatorn, bör du byta ut remmen.
5

Montera kontakterna kabelstammen på baksidan av generatorn och dra åt låsmuttern med en nyckel eller hylsa och spärrfunktion.
6

Dubbelkolla dina bultar och anslutningar för att vara säker på att de är säkra. Installera den negativa batteripolen på batteriet och provkör bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71822.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.