Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Borttagning av Dash Pad Från en 2004 Silverado

Instrumentpanelen pad på en 2004 Chevrolet Silverado kallas också den övre instrumentpanelen trim panel. Denna panel löper längs hela kabinen och måste tas bort för att komma åt mätaren klustret och de inre ventilationskanaler. Denna panel innehåller också passagerarsidan hjälpa hantera och täcker den övre delen av passagerarutrymmet luftkuddeenhet. Alla 2004 års modell Silverados innehåller denna panel, trots sin sittplats eller hytt konfiguration. Saker du behöver
platt skruvmejsel som
Ratchet
Metric Hylsnyckelsats
Inch-pound momentnyckel
Visa fler instruktioner
borttagning
1

i parkeringsbromsen och vrid luftflödet till "vent" läge. Flytta växelspaken, om de är utrustade med en automatisk växellåda, med första växeln för att ge mer utrymme mellan växelspaken och trim panel. Tryck tiltspaken på ratten och luta hjulet så långt ner det går.
2

Bänd upp gavel mellan förardörren och instrumentbrädan med en platt skruvmejsel. Bänd bort gavel mellan passagerardörren och instrumentbrädan med en platt skruvmejsel. Bänd loss instrumentpanelen klustret trimplatta bezel med en platt skruvmejsel.
3

Bänd höger-sidomunstycken ur instrumentbrädan med en platt skruvmejsel. Sätt en platt skruvmejsel genom kanalen utloppshålen och tryck frigöringsflikarna för assist handtaget, ta sedan bort Främre handtag.
4

bända vindrutan A-stolpe lister från pelarna tills de pop lös med en platt skruvmejsel. Ta bort A-stolpe lister. Ta bort skruvarna som håller trim panel till stödjande skelett under instrumentbrädan med en metrisk socket och en spärrfunktion.
5

Lyft upp på beklädnaden med båda händerna tills de självständiga låsklämmor pop lös . Koppla ljussensorn elektriska kontaktdon och sedan helt ta bort den övre instrumentpanelen trim panel från fordonet.
Installation
6

Anslut ljussensorn elektriska kontakten på undersidan av instrumentpanelen och ställa den på plats. Tryck nedåt på panelen som sittplats panelens inbyggda spärrarna.
7

tillbaka skruvarna som håller trim panel på instrumentbrädan skelett med en spärr och en metrisk socket. Dra åt skruvarna till 18 tum-pounds med en momentnyckel.
8

Set A-stolpen lister på plats och tryck ner dem tills de snäpper på plats på toppen av A-stolpen skelettets

9

Ställ assist handtaget i läge framför instrumentpanelen och tryck ner den tills den låses på plats. Dra i handtaget för att bekräfta att den sitter fast ordentligt.
10

Placera ventilerna i läge i luftkanaler och tryck ner dem tills de klickar på plats. Knäpp panelerna instrumentbrädans gavel på plats.
11

Snap instrumentpanelen trimplatta bezel på plats. Luta hjulet tillbaka till ett normalt läge och flytta växelspaken, om sådan finns, tillbaka till parken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75825.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.