Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2002 Nissan Quest Fluid Kapacitet

Som drivlinor för nya fordon blir mer avancerad och mer bil - specifika , de flytande kapaciteten blir mer exakt bland fordon . Nissan Quest har fyra huvudsakliga vätska kapacitet : motorolja , transmissionsolja , kylvätska och bränsle . Motorolja

I tidigare år , använde nästan alla fordon 4.5 qts . av olja , men nyligen bilar har använt så få som 3 QTS . och så många som 10 qts . av motorolja. Nissan Quest 3.3 - liters motor kräver 4 qts . av olja , inklusive oljefiltret.
Transmission Fluid

transmissionsolja inte bara fungerar som ett smörjmedel , men den fungerar också som en hydraulvätska , så den exakta beloppet måste användas vid alla tillfällen för att upprätthålla trycket och smörjning . Transmissionsolja kapacitet 2002 Quest är 9.9 qts . , Eller 20 poäng .
Kylvätska

kylvätska är en intressant vätska eftersom det kräver en 50 -50 mix av anti-freeze/coolant och vanligt vatten . Den 2002 Quest kräver 1 3/8 liter kylvätska i kombination med en 3/8 liter vatten , motsvarande totalt kapacitet på 2 3/4 liter .
Fuel
< p > med dagens avancerade bränslepåfyllning stationer som automatiskt stängs av när tanken är full , är det nästan omöjligt att överfylla tanken , men det är fortfarande relevant i vissa fall . Den 2002 Nissan Quest har en 20 - gallon bränsle kapacitet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73700.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.