Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur vet jag om en A /C fläkt Bad

Det finns många orsaker till att en bils luftkonditioneringen kan funktionsfel. Fläkten är en viktig del som ofta misslyckas på en bils luftkonditionering. Även om det inte alltid är lätt att avgöra om detta är problemet, det finns flera tester en person kan köra för att testa fläkten och se om det är problemet. Saker du behöver
Bild på bilens blåsenheten
Visa fler instruktioner
1

Slå på bilens luftkonditioneringen på full blast medan motorn är igång. Känn efter någon typ av en bris. Om ingen vind träffar din hand, det finns en god chans att bilens A /C fläkt är att skylla. Ingen vind alls innebär att A /C fläkt fungerar inte alls.
2

Håll handen över luftkonditioneringsapparater vent medan luften är på full blast. Efter känna luften, vrid ventilen ned till halvfart. Om det inte finns någon förändring i fläkthastighet, då detta kan innebära att A /C fläkt är det huvudsakliga problemet.
3

Stäng av motorn och öppna huven för att titta på motorn . Har bilden av bilens specifika luftkonditioneringssystem till hands.
4

Kontrollera anslutningen för att se till att det inte är löst. Om kontakten är lös, koppla in den ordentligt och starta bilen. Kontrollera luftkonditioneringsventiler att se om samma problem kvarstår.
5

Kontrollera plaströret från fläktmotorn nästa. Leta efter tårar, slitage eller även om röret är frånkopplad. Detta är normalt placerad på den nedre vänstra sidan av motorn, och måste vara i perfekt skick. Eventuella skador på denna del av fläktens motorn förhindrar bilens A /C från fullt fungerande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75632.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.