Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Suzuki Esteem Generator Replacement Hjälp

En generator är en automatisk del som får ström från bilens motor . Det gör då elektrisk energi för användning i uppgifter som laddar bilens batteri . Lärande information om generator byte kan vara till nytta för Suzuki Esteem ägare har problem med denna del . Typer

När en Suzuki växelströmsgenerator börjar att misslyckas , kan den orsaka ett antal olika problem. Strålkastarna och ljusen streck kommer inte att vara lika ljus som vanligt . Dessutom , eftersom du kan stöta på problem med att starta bilen , kan en skjuts krävas liksom .
Byt

När du byter din Suzukis generator , kan du delvis eller helt ta bort generatorremmen innan du tar bort generatorn . Om det är slitet , bör det bytas rätt tillsammans med generatorn .
Missuppfattningar

Suzuki start problem på grund av batteri frågor är ofta förväxlas med generator problem. En last Testet kan göras på batteriet för att hjälpa till att reda ut saker . Om batteriet inte kan lägga ut minst 10 volt , då din Suzuki underlåtenhet att börja är sannolikt ett batteri problem i stället för en generator problem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74244.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.