Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fyller i en Lien Släpp på DMV i Californien

Under kalifornisk lag, en person eller företag som bedriver verksamhet i reparera fordon har rätt att placera en panträtt på ett fordon som de har reparerat om ägaren vägrar att betala för reparationer. Efter att ha placerat en panträtt på ett fordon, har lien innehavaren rätt att inleda en lien försäljning och få ersättning för reparationerna genom intäkterna. Men om ägaren av fordonet betalar för reparationer efter lien inträffar måste lien innehavaren släppa panträtten genom att lämna in blankett REG-166 med California Department of Motor Vehicles. Saker du behöver
Form REG-166
Visa fler instruktioner
1 Form

Ladda REG-166 från webbplatsen för California DMV (se Resurser). I Kalifornien DMV ger en PDF-version av blankett REG-166, som kan fyllas i på datorn, skrivas ut och arkiveras.
2

Fyll i och skriv ut formulär REG-166. Under fordonsinformation rubriken ger registreringsskylten, chassinumret och gör av fordonet som har en kvarstad mot den. Enligt den registrerade ägaren informationen rubrik, ge det fullständiga namnet på den person som har äganderätten till fordonet. Under titeln innehavaren informationsdelen, ange namn och adress på den person eller företag som håller kvarstad mot fordonet. Tryck på "Skriv ut"-knappen längst ner i formuläret för att skriva ut en ifylld kopia.
3

Sign Form REG-166 i närvaro av en notarie. Den lien innehavaren måste underteckna blankett REG-166 i närvaro av en notarie. Efter undertecknandet, måste notarien undertecknar också Form REG-166.
4

File Form REG-166 med Kalifornien DMV och betala ansökningsavgiften. Form REG-166 måste lämnas in personligen vid en California DMV kontor. I Kalifornien DMV ger ett sökverktyg för att hitta närmaste kontor (se Resurser). Som av 2011, är avgiften för att lämna in en panträtt utsättning $ 15.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75483.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.