Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att rengöra en oljefläck av en keramisk Header

Någon typ av header - keramik eller metall - är utsatta för kommer in innehåller med olja och fett. Ju längre du har huvudet, desto mer dina chanser färgning det med olja stiger. Om en oljefläck uppstår på din keramiska header, vidta försiktighet att använda lämpliga produkter för att ta bort fläcken. Vissa fläckborttagningsmedel är endast avsedda för metall och kommer att skala bort den keramiska på huvudet, vilket gör det hela ser mer ful. Saker du behöver
Stålull
Avfettaren
2 rena, torra trasor
Ceramic polska
Visa fler instruktioner
1

Skrubba keramiska huvudet med stålull. Använd inte för mycket tryck, utan snarare göra en lätt skurning. Stålull används ofta som en produkt som tar olja och fett fläckar från grytor och andra former av hårdvara, såsom verktyg. Som sådan kommer stålull arbeta effektivt på keramiska headers för att tvätta bort oljan fläcken. Det kommer dock inte ta bort fläcken helt och göra header ser ut som ny igen, men fläcken blir inte lika synliga och uppenbara.
2

Häll lite avfettningsmedel på en ren och torr trasa. Gnid trasan över keramiska huvudet efter att du har använt stålull på den för att få en majoritet av fläcken ut. Den avfettningsmedel kommer att plocka upp spår av oljefläck att göra området på huvudet ser jämnare.
3

Applicera en speciell keramisk polish till en annan ren och torr trasa. Coat den färgade delen av keramiska huvudet med polish. En keramisk polish är säker att använda på keramiska rubriker och kommer att föra fram den naturliga färgen på keramik, samt återställa den keramiska glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75773.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.