Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man återställer bromsljus på en BMW 528i

On-Board Diagnostics dator, eller OBD, på din BMW 528i lagrar felkoder som kommer från sensorer placerade över hela fordonet. Dessa sensorer hålla koll på de mekaniska funktionerna i din bil. När du ser ABS eller låsningsfria bromsar ljusblixt på instrumentpanelen, du vet att det finns ett fel med ditt bromssystem. Detta måste ses och repareras så snart som möjligt av en kvalificerad mekaniker. När reparationerna har gjorts, måste du återställa bromsljuset att säkerställa bilens dator kommer att fortsätta att noga kontrollera bromssystemet. Saker du behöver
OBD återställning verktyg
Visa fler instruktioner
1

Leta locket säkringen panelen på förarsidan instrumentbrädan, nära foten väl. Använd fingrarna för att dra ner på det från början.
2

Hitta en stor port på gruppcentralen. Anslut den sammanbindande änden av OBD återställning verktyget i denna port.
3

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "på" läge. Slå inte på motorn, men. Detta kommer att driva på OBD återställning verktyget automatiskt.
4

Vänta koderna blinka på OBD Reset Tool skärmen. Använd piltangenterna på reset verktyg för att hitta och välja "Delete" på menyskärmen. Vissa OBD återställning verktyg har en "Delete"-knappen på framsidan av verktyget. Hursomhelst, välja "Radera" och vänta på att ABS lampan blinka och sedan stängas av på instrumentpanelen.
5

Koppla bort verktyget från hamnen och tillbaka kåpan gruppcentralen. Stäng av fordonet och vänta 60 sekunder. Vrid motorn på och kontrollera att ABS lampan är släckt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72914.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.