Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter yttre backspegel på en Toyota Avalon

Toyota Avalon är en full-size lyxbil som produceras i USA sedan 1994. De yttre speglarna på Avalon är ganska lätt att ta bort från fordonet, och det mesta av arbetet handlar om att utsätta kablar och elektriska kontakter för speglarna. För att göra att du måste ta bort ett antal paneler från insidan av fordonet. Proceduren är densamma för båda av de yttre speglarna. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Ratchet skiftnyckel och en socket set
kryssmejsel
Clip remover
Visa fler instruktioner
1

Lossa de två clipsen och tre klor från armstödet med en skruvmejsel, och ta bort armstödet från fordonet. Lossa klämman och fem klor från övre armstödet panelen, lämnar huvudströmbrytare för den elektriska fönsterhissen fortfarande sitter.
2

Koppla den elektriska anslutningen och de tre fästskruvarna för fönsterhiss huvudströmbrytare med en hylsnyckel, och ta bort huvudströmbrytare för den elektriska fönsterhissen från övre armstödet panelen. Lossa de sju klorna från nedre armstödet panelen och ta bort den nedre armstödet panelen med dörrlåset brytaren fortfarande sitter.
3

Lossa den elektriska kontakten för dörrlås switch, och lossa de två klorna på dörrlåset switch med en skruvmejsel. Ta bort omkopplaren dörrlåset från nedre armstödet panelen.
4

Placera ett klipp remover framför dörrhandtaget mellan dörren trim och monteringsplattan för dörrhandtaget. Håll klippet remover på plats och vrid handtaget för att ta bort den från dörrpanelen. Lossa klämman och klo från garnering, och ta bort garnering från dörrpanelen.
5

Ta bort de tre skruvarna och åtta clips från dörren panel med en skruvmejsel. Dra luckan uppåt och ta loss handtaget från dörren med en skruvmejsel. Skjut handtaget framåt, sedan bort från dörren för att släppa klo på dörrhandtaget. Ta bort handtaget från dörren med kablarna fortfarande anslutna.
6

Koppla båda kablarna från insidan handtaget och ta bort locket tjänsten hålet från ytterdörren. Lossa elkontakten från yttre spegel, lossa de tre fästmuttrarna från den yttre spegel med en skruvmejsel och ta bort spegeln från fordonet.
7

Installera den nya spegeln, och säkra fästmuttrarna med en skruvmejsel. Anslut elkontakten till spegeln och sätt tillbaka locket tjänsten hålet på ytterdörren. Anslut kablarna till det inre dörrhandtaget.
8

Montera inre dörrhandtaget till dörren, och byt ut luckan. Fäst garnering för dörrhandtaget, och fäst handtaget till dörren. Montera brytaren dörrlåset till nedre armstödet panelen, och installera den nedre armstödet panelen till fordonet. Montera huvudströmbrytare till övre armstödet panelen, och installera övre armstödet panelen till fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75455.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.