Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man hittar en nyckel off Battery Draw

Ibland är det lätt att räkna ut varför batteriet är dött eftersom du lämnade lyset på, eller oavsiktligt stötte en innerbelysning som du fick och det gick obemärkt förbi. Men, efter att bilen hoppade och batteriet dör igen, det är klart att du behöver ett nytt batteri eller något annat drar ut batteriet även när bilen är avstängd. Byta batteriet inte kommer att åtgärda problemet om din bil har en "parasiterande batteriet laddas ur." Snarare än en dyr resa till mekaniker, hitta källan till problemet själv med en multimeter, även känd som en amperemeter. Saker du behöver
Multimeter
Visa fler instruktioner
1

Ladda ditt bilbatteri om din bil inte startar. Annars går du vidare till steg 3.
2

Låt bilen stå i minst 20 minuter efter laddning av batteriet så att motorn, lampor och säkringar kommer att vara cool.
3

Stäng av radion, koppla ur alla enheter från cigarettändaruttag som telefon laddare eller GPS-enheter.
4

Pop huven. Ta nycklarna från tändningen. Kontrollera att alla inre och yttre lamporna är släckta. Ut ur bilen och stängde dörren. Kontrollera att alla dörrar är stängda ordentligt.
5

Anslut mätaren till bilens batteri enligt tillverkarens anvisningar. När mätaren är i serie med posten och klämma, kommer displayen att visa strömförbrukningen från batteriet. Nu är det dags att gå att söka efter roten till problemet.
6

Pop stammen. Tryck innerbelysningen. Om ljuset är varmt eller varmt, innebär att ljuset vistas på även när bakluckan är stängd.
7

Öppna handskfacket. Tryck innerbelysningen. Om ljuset är varmt eller varmt, innebär att ljuset vistas på även när lådan är stängd. Säkringar metodiskt tills du se hur många som visas på mätaren drop
8

Pull. Detta innebär att du har hittat källan till avloppet. Lägg varje säkring tillbaka i rätt uttag efter att dra det om du hittat numret inte gå ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75772.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.