Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så ändrar bladen på en Woods Bush Hog

Woods och Bush Hog är separata företag som gör jordbruksredskap och traktorinfästningar, inklusive borste gräsklippare som är utformade för att dras bakom traktor. Woods huvudkontor ligger i Oregon, Illinois. Bush Hog ligger i Selma, Alabama. KNIVBYTE på en av dessa gräsklippare är både enkelt och svårt. Ta bort och installera bladbulten mutter stubbar vissa ägare. Detta kan hjälpa till. Använd en lång skiftnyckel handtag. Kom ihåg att vridmomentet alltid uttrycks i fot pounds. Så, en enkel 45 £ dra på en 10 fots handtag motsvarar 450 fot pounds. Dessa instruktioner är specifika för Bush Hog 280-serien. Vissa bladbulten nötter kan vara så liten som 1 5/16 tum. Saker du behöver
träklossar
1 11/16 tums hylsa (för Bush Hog 280-serien) katalog 1/2 tum till 3/4 tum uttagsadapter
Socket förlängning
Breaker bar
Stålrör förlängning
gasolbrännare Klick typ momentnyckel
stålband
Maul
Visa fler instruktioner
1

Höj Bush Hog fräs och säkert låsa den i position med träklossar.
2

Ta bort muttrarna från bladet bultar, med en 1 11/16 tums hylsa genom öppningen i däcket. Använd en hylsa adapter om nödvändigt, ett uttag förlängning, en breaker bar och ett stålrör förlängning. Slip förlängningen stålrör över breaker bar att få inflytande. Om du behöver, värma muttern med en gasolbrännare för att lossa den.
3

Inspektera knivbult axeln för slitage. Byt knivskruven axeln om så behövs.
4

Montera nya blad till blad innehavaren, med blad bultar, muttrar och låsbrickor.
5

Beräkna vridmomentet vid bladbulten muttern genom att först mäta avståndet från momentnyckel huvudet till handtaget med ett stålband. Slip en förlängning stålrör av en känd längd över momentnyckel hantera och beräkna vridmomentet med ett längre handtag. Till exempel, tredubbla längden på skiftnyckel tredubblar vridmoment i fot pounds.
6

Dra åt muttrarna till 450 fot pounds av vridmoment med en 1 11/16 tums hylsa, en socket förlängning, en 1 /2 tum till 3/4 tum uttagsadapter och ett stålrör förlängning. Slå knivskruven huvuden med en Maul eller en liknande tung hammare.
7

Efterdra knivbultarna till 450 fot pounds av vridmoment.
8

Snurra bladen för att säkerställa att de svänga fritt under ett helt rotation. Om knivarna inte svänga fritt, ta bort dem, lokalisera problemet och reparation.
9

Sänk Bush Hog.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75442.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.