Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man rapporterar en grop i Atlanta

centrala Atlanta vägar drabbas av samma öde som deras syster vägar längs den östra kusten : Vid vinterns slut , de är pock - märkta med en virtuell minfält av gropar . Bane av bilist och välsignelse av auto - butiksinnehavare , gropar vraket förödelse på fordon och deras förare . Inte bara är de orsaken till otaliga fender - kollisioner , men dip ensam kan skada däck , fälgar , underreden , fendrar och mycket mer . Om du hamnar i en av Atlantas holey faror under körning , rapportera sin plats till stadens Pothole Posse och rädda nästa person i sin farofyllda väg . Instruktioner
Ring på Pothole Posse
1

Hitta en jättegryta . Tyvärr är detta det enklaste steget , eftersom gropar allmänhet hitta dig .
2

Anteckna adressen . Gatan namn är viktigt , liksom eventuella tvärgatorna . Om du kan, hitta numret på byggnaden närmast din jättegryta . Att vara så specifik som du kan kommer att säkerställa att Pothole Posse riktar din jättegryta och inte en annan av vägbanan s pockmarks .
3

Gå till webbsidan i resurser och fyll i din kontaktinformation och den exakta adressen för den felande jättegryta . Ange dess storlek ( små, medelstora eller stora ) , ange om den är täckt av en metallplatta och huruvida koner varnar om dess existens . Klicka på " Skicka".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71018.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.