Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur förebygga orsakerna till Thrust lagerhaveri

Den axiallagret är en del av ett fordon transmissionssystem. När axiallagret misslyckas eller inte fungerar på rätt sätt, kan det orsaka problem för fordonet. Förhindra fel på ett fordon axiallager kan minimera problemen och se till att fordonet löper smidigt under en längre tid. Instruktioner
1

Kontrollera momentomvandlaren. Enligt GNT Type, när momentomvandlaren har för mycket press på sig, kommer omvandlaren ballong och sätta press på lagret. Kontroll och underhåll momentomvandlaren minimerar risken för alltför mycket tryck.
2

Få axiallagret justering kontrolleras. Ett annat potentiellt problem med axiallagret som orsakar misslyckande är förskjutna. Att ha en regelbunden kontroll av axiallagret anpassningen kommer att minimera riskerna för anpassningen problem och förebygga fel axiallagret.
3

Smörj axiallagret regelbundet. Otillräcklig smörjning resulterar i slitage på axiallagret. Ihållande otillräcklig smörjning kan orsaka tidigt misslyckande av lagret. Genom att lägga till smörjning regelbundet, är axiallagret skyddas från slitage. Under lagret
4

Titta och se till att skalen är installerade. När axiallagret ändras på ett fordon, är lagerskålen också förändrats. Om tanken inte är närvarande, leder det till problem för lagret och slutligen misslyckas. Kontrollera alltid att skalen är installerade när lagret byts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74072.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.