Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder en AutoTap

En AutoTap scanner kan komma till hands när diagnostisera ett fordons problem. Diagnostiska skannrar används av mekaniker överallt att "prata" med bilens elektroniska system för att hitta ett problem. Med mycket av den moderna bilens system med datorkomponenter för att fungera, är detta verktyg viktigt att alla bilmekaniker. Instruktioner
1

Förstå användningen av motorns diagnostisk utrustning. Ett diagnostiskt scanner kan hjälpa räkna ut vad som går fel med din motor när en "check engine" eller annan ljus tänds för att hjälpa till att hitta sätt att förbättra gas körsträcka och hästkrafter.
2

Lär känna AutoTap företaget. AutoTap är bara ett företag som gör fordonsindustrin diagnostiska skannrar. Deras produkter är differentierade efter typ av fordon, fordonets datorsystem eller drift av skannern.
3

Investera i en handbok för att gå med din AutoTap diagnostisk skanner. Medan de alla kommer med grundläggande instruktioner, antas det också att du vet hur man använder en, eftersom de är en specialiserad produkt. AutoTap erbjuder manualer för deras produkter som du kan köpa separat.
4

Läs igenom alla manualer för pappersarbete och annan information bli bekant med AutoTap maskinen. Läs även upp koderna och vad de betyder för fordonet du kommer att använda AutoTap på. Detta kommer att hjälpa dig att räkna ut vad systemet inte fungerar.
5

Kolla AutoTap hemsida för mer information om du har problem med att använda den diagnostiska utrustningen. De erbjuder massor av artiklar om mycket specifika problem som kommer att berätta vad du ska leta efter och hur man diagnostisera problem med deras system.
6

Fäst AutoTap diagnostiska scannern till porten sitter under instrumentbrädan på förarsidan. Portarna kan vara av olika former och storlekar beroende på märke, modell och årsmodell på din bil, så kolla din AutoTap kit för adaptrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70966.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.