Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad Är inloppsrör?

Alla fordonsmotorer har inloppsrör, motordelar som accepterar inkommande luft /bränsle-gaser blandningen och transportera dem i motorns cylindrar, där de antänds och förbränns, en process som skapar motoreffekten. Inloppsrör Tratt luft /bränsleblandning i Motor
grenrör

intag, vilka är stora, avlånga stål eller aluminium bitar motor som har urgröpt portar, eller passager, inom dem, överbrygga klyftan mellan en motors bränsle induktionssystem (förgasare och bränsleinsprutning) och dess viktigaste brännkammare. Inloppsrör består av ihåliga kanaler, eller hamnar, genom vilka luft /bränsle-gaser strömmar genom på väg till en motorns cylindrar.
Inloppsrör Förbättra Air /Fuel Gas Värme

Som en förgasare eller insprutningssystem förbereder ett fordons luft /bränsleblandning, luft /bränsleblandningen strömmar in i fordonets inloppsrör, som blir uppvärmd när fordonet motorn värms upp. Den uppvärmda insugningsröret värmer upp luft /bränsleblandning och hjälper till att förbereda den för förbränning i motorn.
Inloppsrör Komprimera luft /bränsleblandning

Som ett fordons luft /bränsleblandningen strömmar genom ett insugningsrör, blir blandningen komprimeras när det strömmar genom de smala hamnar insugningsröret, en process som påskyndar dess flöde och hastighet, vilket i sin tur gör att luft /bränsleblandningen mer brännbart eftersom det . huvud in i motorns cylindrar
inloppsrör House Bränslesystem Induction System

fordonets inloppsrör är basen som det är bränsle induktionssystem - förgasare eller insprutningssystem - vilar. Insugningsröret ger en fast, plant underlag som ett fordons bränsleförbrukning induktionssystem fäster. Insugningsröret portarna linje med de utgående bränsle hamnar i bränsle-induktion systemet.
Inloppsrör Beröra HK

Storleken och formen av fordonets inloppsrör spelar en central roll i motorns prestanda. Standard, fabriksinstallerade inloppsrör tenderar att vara kortare med mindre intag portar, en konstruktion som begränsar luft /bränsle uppgår blandningsinloppsport och hastighet, vilket begränsar motoreffekten. Högpresterande inloppsrör är längre med större intag portar, en konstruktion som förbättrar luft /bränsleblandningen flödet och resulterar i ökad motoreffekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71103.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.