Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en chef från en F-250

Ford "F"-serien av fullstora pickuper använda modellen för att indikera det nominella lastkapacitet på fordonet. Till exempel har en F-250 en lastkapacitet på cirka 2500 pounds, och nyare modeller kan bära mer än detta. De vanliga motoralternativ för F-250 inkluderar 5,4-liters och 6,8-liters bensinmotorer. Dessa motorer har två topplock, vart och ett täcker hälften av cylindrarna. Proceduren för att ta bort topplocken är i allmänhet samma för alla F-250 lastbilar tillverkade sedan 2001 med bensinmotorer. Saker du behöver
Ratchet skiftnyckel och en socket set
Packning skrapa
Visa fler instruktioner
1

Ta luftkonditioneringen från bilen för att komma till topplocken på toppen av motorblocket. Detta kräver i allmänhet en professionell mekaniker med särskild utrustning för att undvika att släppa köldmedium i atmosfären.
2

Koppla bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel för att säkerställa att motorn inte startar oavsiktligt. Ta bort skydden för topplock.
3

bort insugningsröret från motorblocket med en hylsnyckel. Koppla inställningsmärkena kedjorna från sina dreven. Ta utblåsningsgrenrören från motorn.
4

Koppla de två fästbultarna för värmeslangen med en hylsnyckel. Kläm klämma ihop, och dra den nedåt slangen att lossa slangen. Loss värmeslangen från motorblocket. Ta bort alla andra elektriska anslutningar och slangar som behövs för att komma till topplocken i din F250.
5

Ta bort fästbultarna för topplock med en hylsnyckel, och lyft topplocken från motorblocket. Avlägsna och kassera topplockspackningen från motorblocket. Rengör alla spår av packningen från motorblocket med en packning skrapa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75426.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.