Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Stuck CD från en 2004 Ford Windstar

Den multi-disc CD-spelare i en 2004 Ford Windstar kräver regelbunden rengöring. CD-spelaren kan också överhettas efter långvarig användning i varma temperaturer. Om spelaren inte är rengjorda eller det överhettas, kan de cd-skivor själva lämna in spelaren och misslyckas med att släppa när du trycker på utmatningsknappen. Medan oftare än inte, kräver detta fel uppmärksamhet av en certifierad radiotekniker, finns det några saker du kan prova själv för att ta bort fastnat CD från din 2004 Ford Windstar. Saker du behöver
av tryckluft
Radio borttagning verktyg
Phillips skruvmejsel
liten nål-tång
Visa fler instruktioner
1

Sätt i halmen på en av tryckluft in i öppningen av CD-spelaren och spraya luften inuti för att få bort damm och skräp.
2

Hit utmatningsknappen för att mata ut cd-skivorna. Om skivorna inte matas ut, fortsätt till nästa steg.
3

Ta bort CD-spelare från instrumentbrädan med hjälp av verktygen radio borttagning. Du måste sätta verktygen i hålen på sidorna av radio-fronten och dra de verktyg utåt mot Windstar dörrar sedan tillbaka mot dig att koppla radion monteringsflikar.
4

Koppla antennen och kabelstammen från baksidan av radion för hand. Ställ in radion på en plan yta och ta metallhöljet av radion med en Phillips skruvmejsel.
5

Wrap en vävnad runt spetsarna på vass tång så käkarna inte kan repa skivorna och dra CDs ut genom baksidan av spelaren med tång. Detta kräver en stadig, känslig hand, eller skivor, radio eller båda kommer att medföra skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72508.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.