Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter strålkastarna på en Pontiac Grand Prix

Det är viktigt att byta ut bilens strålkastarnas glödlampor så snart de slutar arbeta. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i en biljett eller, ännu värre, orsaka en olycka. Byta strålkastarna på en Pontiac Grand Prix kan verka skrämmande för dem som har liten eller ingen erfarenhet av att arbeta med fordon, men processen är förvånansvärt enkelt. Saker du behöver
Handskar
Hylsnyckel
Nya strålkastare glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna bilens huv och stänga av motorn. Skyddshandskar, lokalisera metall klämman ovanför strålkastaren och använda en hylsnyckel för att ta bort skruven.
2

Dra upp spärren samtidigt som du trycker tillbaka på strålkastaren och passa in markeringen på spärren med skåran på strålkastaren. Dra strålkastarenheten ur fordonet.
3

bort ringen lamphållaren från strålkastarenheten genom att vrida ringen moturs. Dra ut den gamla glödlampan ur sockeln och placera den nya lampan i.
4

tillbaka ringen lamphållaren genom att placera tillbaka den på strålkastarenheten och vrida den medurs. Placera strålkastarenheten tillbaka in i fordonet.
5

Tryck ner spärren medan samtidigt trycka tillbaka på strålkastaren för att säkerställa att strålkastaren är fastsatt på plats. Placera kolven tillbaka till utgångsläget och dra åt den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72776.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.