Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Motorantenn

Du bör sänka din makt antennen innan du går igenom en automatisk biltvätt. Underlåtenhet att sänka antenner kan resultera i en böjd eller trasig antenn. Om din makt antennen behöver bytas, kan du göra jobbet själv. Du måste först ta bort den befintliga strömmen antennen från fordonet. När du tar bort antennen, kan du plocka upp en ersättare på en Biltema eller bilstereo återförsäljare. Du kommer att ta bort en del av fordonets inre för att få tillgång till motorn. Saker du behöver
vinkelmedbringaren skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

öppna bakluckan på bilen och ta bort allt som är mot den inre sidan av antennen platsen. Du måste först ta bort den inre delen av stammen för att komma åt makten antennen.
2

Leta plast låssprintarna som håller den inre panelen till fordonet. Mest alla tillverkare använder platta låssprintarna eftersom de är mer visuellt tilltalande. Hur många och när de exakta platserna kommer att bero på ditt märke och modell.
3

in en vinkel förare mellan kanten på den inre stift och inför den yttre stift. Den övre delen av tappen kommer att se ut som det finns två stift i samma hål. När du drar den inre delen av huvudet ut med vinkeln föraren, släpper du stiftet och sedan kan du dra ut stiftet för hand. En vinkeldrivning ser ut som en tandläkare rengöringsverktyg med ett handtag.
4

Dra den inre panelen bort av insidan av bilen. Om panelen verkar fastnat, det finns andra stift som du behöver för att ta bort. Interiör paneler drar iväg med några svårigheter när du hitta och ta bort alla låssprintarna.
5

Lossa monteringsmuttern på utsidan av antennen som håller skon på kroppen av fordonet. Efter att du har gängas muttern, ta bort boot off av antennen. Om det behövs, använd en tång med en trasa runt muttern att skydda lacken när du börjar avgängning fästmuttern.
6

Sänk makten antennen med kontrollerna inne i bilen av möjliga. Om du inte kan sänka antennen, bryta eller klippa antennen 6 inches ovanför kroppen av fordonet.
7

Leta upp en eller två bultar som håller fast motoreffekten antennen till fordonets insida . Ta bort muttrarna som håller fast bultar på insidan ramen med en hylsnyckel. Skjut de kvarhållande bultarna genom ramen med tummen och dra ur antennen ut från fordonets ram.
8

Lossa kablaget genom att trycka in flikarna och dra i selen isär. Dra ut antennen på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71728.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.