Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man blandar akrylemalj

I bilindustrin, är att blanda process där auto organ reparation och patchar är målade för att matcha färgen på bilen. Efter en buckla har fyllts med en auto body filler, är akryl lackfärg sedan för att täcka området, och blandas vid kanterna för att integrera med färg och glans på resten av bilen. Med tålamod och genom att noga följa den avvägda blandningen metoden, kan lapptäcke på din bil kan göras nästan osynliga. Saker du behöver
Milt rengöringsmedel (t.ex. flytande diskmedel) katalog Rengöringsmedel
Rubbing
Stålull Rags pad
Akryl lackfärg
Enamel Reducer
Emalj härdare
måla pistol
2000-grit våtslippapper
Electric buffert
Machine polish
Visa fler instruktioner
1

Rengör området att vara målade noggrant med tvål och vatten.
2

Fukta en ren trasa med en pre-målning rengöringsmedel. Slipa området med trasan. Detta kommer att bidra till att undanröja ytterligare föroreningar. Efter att gnugga området med lösningsmedlet, polera den med en ren, torr trasa.
3

Skrubba området med en bil gnugga förening och en stålullskudde. Detta kommer att ta bort eventuell oxidering och något putsa att åstadkomma tillräcklig vidhäftning av den nya färgen. Efter skurning bort damm och rester med en ren, torr trasa.
4

Täck bilen och mask runt området som ska målas med maskering papper eller plast. Var noga med att täcka eventuella luckor eller sömmar där färg kan sippra in
5 måla

Köp som bäst matchar din bil. När du köper målarfärg, berättar kunden representant färg, märke och modell på din bil så att de kan slå upp kulörkod och hjälper dig att hitta rätt färg. Köpa samma märke av emalj Reducer och emalj härdare.
6

Blanda färgen med reduktionsväxel och härdare. Olika färger kräver olika mängder, så följ produktens instruktioner för nyckeltal.
7

Fyll du måla pistolen och ställ in psi till 15 20.
8

Applicera först päls över bara lappat området. Håll kanterna fågelvilt. Vänta tills färgen att bli klibbig.
9

Applicera ett andra lager färg med täckning som är något större än det första skiktet.
10

Applicera ett tredje skikt så det är något större än den andra. Applicera ytterligare skikt som krävs för att korrekt täcka området. Låt färgen torka i två till tre dagar.
11

Sand området lätt med 2000-grit våtslippapper. Torka bort eventuellt damm med en ren trasa.
12

Shine området med en elektrisk buffert med en mjuk buff pad och maskin polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71578.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.