Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Min Lexus RX 300 cigarettändare Kommer inte bo i

Om din Lexus RX 300 cigarettändare inte kommer att finnas kvar när den trycks inåt, finns det några åtgärder du kan vidta för att åtgärda problemet. Du kan fixa en cigarettändare för en Lexus RX 300 som en gör-det-själv-projekt, men om dina ansträngningar inte lösa problemet, bör du ta den till din lokala Lexus återförsäljare för service. Saker du behöver
Lexus RX 300 Manuell
Säkring
Paper clip
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Hämta din manual. Kontrollera sedan säkringsboxen. Säkringsdosan av en 2001 Lexus RX300 är placerad bakom myntet innehavaren lådan, till vänster om rattstången. Kontrollera din manual för att se vilka säkringar driva cigarettändaruttaget. Om säkringen är trasig, kommer du att se en liten, trasig tråd i det inre av plastskal av säkringen. Byt ut en trasig säkring mot en säkring klassad för samma strömstyrka.
2

Dra ut aska facket för att få tillgång till den ljusare s ledningar kontakt. 12 volt och jord kablar är anslutna till uttaget. Också, identifiera en L-formad tråd som har en gummibeläggning. Detta är en säkring. Hitta de två små terminaler på bottnen av det L-formade, gummibelagd säkring. Ta bort säkringen, sedan böja ett gem i en L-form och placera det där det L-formade, gummiklädd säkring placerad. Du bör placera L-formade gem i slutet av uttaget.
3

Avlägsna aska facket från sin panel. Ta bort eventuella små skruvarna. Sedan tar du bort varje vår finns på sidan av aska facket.
4

Demontera lättare montering eller tändarhuset, genom att lossa en mutter i botten av den lättare montering. För att fullgöra denna uppgift, skall panelen vara avstängd. Därefter, sätt ihop lättare montering. Kontrollera om din tändare kommer att stanna på plats när den trycks inåt.
5

Byt ut tändaren med en standardstorlek cigarettändare från din lokala Biltema. Om en säkring inte har brunnit, och om demontering och återmontering av cigarettändaruttag fortfarande inte hjälper det lättare vistelse i, ta din RX 300 till en Lexus återförsäljare. Förklara problemet
6

med RX300 cigarettändare fixtur, och be en Lexus tjänst professionell att inspektera ditt cigarettändaruttag. Återförsäljaravtalet bör inspektera din RX300 att kontrollera för eventuella kablar eller elektriska problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75147.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.