Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur ändrar jag Lens Bakljus på en Oldsmobile Ciera?

Byta lins baklykta på din Oldsmobile Ciera måste ta bort hela enheten bakljuset. Linsen är gjuten för att resten av montering och kan inte tas bort separat. Aggregatet levereras utanför bilen mycket snabbt och Ersättningsljuskälla församlingar är lätt tillgängliga från återförsäljaren eller genom några bildelar återförsäljare. Om du är på en budget, är ett mer prisvärt alternativ till källan denna del genom en bärgning gård. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på din Oldsmobile och lokalisera de båda fästskruvarna på den inre kanten av svansen lätt montering . Ta bort de båda skruvarna med en stjärnskruvmejsel och ställ dem åt sidan för senare återanvändning.
2

Dra montering bakljus från kroppen och lokalisera glödlampa uttag på baksidan av enheten. Vrid lamphållaren moturs för att låsa upp den ur aggregatet och dra sedan sockeln och lampan ur aggregatet
3

Installera glödlampa uttag i den bakre delen av nya bakljusaggregat;. Rotera dem medurs för att låsa dem på plats. Nu är en bra tid att byta några lampor i den bakre som inte kan arbeta.
4

Placera den nya svansen lätt montering på baksidan av bilen och montera de två fästskruvarna genom baklykta , träs in i kroppen. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel tills de ligger tätt, men inte åt dem eller du kommer att spricka på plasten.
5

Upprepa processen för den motsatta sidan församling, om det behövs. Stäng bakluckan på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72560.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.