Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur byta glödlampan Bakljus på en 1998 Silverado

Den bakljusaggregat på en 1998 Chevy Silverado inrymmer broms /bakljus kombinationen lampa, den omvända glödlampan och blinkerslampa. Bromsen /bakljus kombinationen lampa tar en typ av lampa eller en annan beroende på när och var 1998 Silverado tillverkades. De flesta 1998 Silverados använder 3057 bilreservdelar glödlampa, men vissa använder en 1157 ersättningslampa. Komma till lökarna kräver ett enda förfarande oavsett vilken glödlampa dina 1998 Silverado användningsområden, men det finns en liten skillnad för att extrahera de olika lampor från sina respektive uttag. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
3057 eller 1157 bilreservdelar glödlampa (er)
Visa fler instruktioner
1

Se strålkastare switch inuti passagerarutrymmet hytten är i avstängt läge.
2

Öppna 1998 Chevy Silverado s bakluckan.
3

Lokalisera de två skruvarna på bakljusaggregat (skruvarna avslöjades efter du sänkte bakluckan) som har den felaktiga bakljus lampa. Ta bort de två skruvarna med stjärnskruvmejsel.
4

Vänd enheten runt och vila den på stötfångaren med kabelstammen fortfarande är ansluten till undersidan av strålkastare församling.
5

Fatta bakljus uttaget och vrid den moturs 1/3 varv för att ta bort lampan och sockeln från bakljusaggregat.
6

Dra 3057 ersätter glödlampan rakt ut ur sockeln och driva den nya ersättningslampa i sockeln. För 1157 glödlampan, ta bort den gamla genom att trycka ner på bulben något samtidigt vrida glödlampa 1/4 varv moturs och sedan dra ut glödlampan från sockeln. Passa in dubbla skårorna på basen av ny glödlampa till spåren inuti uttaget. Tryck glödlampan lätt nedåt samtidigt som du vrider den medsols för att låsa lampan i sockeln.
7

Rikta in skårorna på den yttre delen av sockeln med de matchande spår i baksidan av bakljusaggregat.

8

tillbaka bakljusaggregat och ersätt fästskruvarna. Stäng bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73061.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.