Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar ett stekt Radio i en 2001 Focus

En stekt radio i en 2001 Ford Focus kan skapa en kuslig tystnad inuti fordonet, speciellt om du är van vid att spela dina favoritlåtar när du kryssar på vägen. Tyvärr ger Ford inte någon teknisk tjänst specifikationer eller reparation för radion själv, så om din radio är verkligen stekt, måste du ta bort den och ersätta den med en ny eller begagnad radio. Begagnade fabriken radioapparater kan lätt erhållas från rädda varv för en bråkdel av priset för nya radioapparater. Om du väljer att ersätta din radio med en ny fabrik enhet, måste du kontakta din lokala Ford återförsäljare för att få prisuppgift. Saker du behöver
Batteripolen skiftnyckel
Radio borttagning verktyg
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Stäng av motorn, öppna huven, och Koppla den negativa batteripolen från batteriet, med ett batteri terminal skiftnyckel.
2

in radion låser verktyg i hålen på framsidan av radion. Dra båda verktygen försiktigt fram och tillbaka till vänster och höger sida av radion, vilket kommer att frigöra låshakarna inuti radion Addera 3

bort radion från instrumentpanelen och koppla bort. radions elektriska kontakter. Dessa kontakter omfattar kraftkablar, antennkablar och eventuella valfria kablar utrustning, såsom en CD-växlare kabel.
4

Demontera specialverktygen från radion genom att trycka ned spärrarna på baksidan av radion , skjut sedan varje verktyg ur hålen på framsidan av radion.
5

bort radion helt från fordonet.
Installation
6

Återkoppla radions elektriska kablar och se till att de sitter ordentligt och låsta på plats.
7

Placera radion i radion facket på instrumentbrädan och tryck fast den i instrumentbrädan. Lyssna för låsningen hakar att engagera. Kontrollera att radion är i jämnhöjd med instrumentbrädan och att det är fullt sittande.
8

Slå på tändningen och testa radion för att säkerställa att den fungerar korrekt.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75862.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.