Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Mirror förardörren på en 2006 Ford F150

Byta förarens spegel sidodörr på en 2006 Ford F-150 är lite inblandade, men kan utföras som en gör-det-själv-projekt. Arbetskostnader från lokala reparation och kropp butiker, utöver priset för att ersätta spegeln, kommer att motivera dig att försöka reparera hemma. Dessutom finns det många kvalitet eftermarknaden spegel företag som gör direkt-fit ersättare för de flesta alla fordon. Detta kan spara dig ännu mer pengar över att köpa spegeln från en Ford återförsäljare. Saker du behöver
skruvmejsel
beklädnaden bända Tool Review Metric Hylsnyckelsats
ersätter spegel
Visa fler instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr och plats i fönstret i det nedre läget. Vrid tändningen och sedan ta bort nycklarna för att förhindra oavsiktlig effektbehov.
2

Lokalisera den lilla panelen fåfänga lock i dörrhandtaget församling. Använd en skruvmejsel för att bända locket från toppen för att avslöja två fästskruvar.
3

Avlägsna bultarna med en hylsnyckel.
4

försiktigt bända fönstret styrmodulen från armstödet med en trim verktygspanelen bända och sedan koppla bort anslutningarna kablaget under den. Placera styrenheten på en säker plats för att förhindra att den skadas.
5

Använd trim verktygsstativ bända för att försiktigt bända talaren täcka upp den inre dörrpanelen och ställ den åt sidan. Avlägsna fyra högtalare fästskruvar med en hylsnyckel. Koppla bort högtalarkabeln fäst på baksidan av högtalaren och ställa högtalaren på en säker plats.
6

bort plasten dammskyddet bakom högtalaren och sedan bända loss de fyra plast Fästskruv baser (där högtalarnas skruvarna skruvades in) med pry verktyg.
7

Lokalisera och ta bort de två nedre skruvarna i botten av det inre dörrpanelen.
8

Lyft luckan rakt upp och stödja det ett par inches bort från dörrkarmen. Nå bakom och koppla de återstående pluggar kablage och lyft sedan stången dörrhandtag bort av dörrpanelen. Placera panelen på ett säkert ställe.
9

Ta bort de fyra fästmuttrar på insidan dörrkarmen mittemot förardörren spegel.
10

Lossa kablaget till backspegel.
11

Support spegeln med ena handen medan du tar bort den övre spegeln hållarpelare (där den övre låsmuttern var belägen) med en hylsnyckel. Försiktigt vicka spegeln, mata anslutning kablaget genom öppningen och ta bort spegeln från F-150.
12

Installera den nya spegeln genom att vända på förfarandet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72111.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.