Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning Ignition Ljus på en 2003 Harley Road King

Huvudströmbrytaren är en känd och rapporterad fråga på föregående års 2002 Road King. Svaga batterier är också ett problem med Road king elektronik så om batteriet är mer än tre år gammal, bör du överväga att byta ut den. Och, vissa väg Kings tillverkas tidigt i årtusende har problem med sladdar som dirigeras för nära varma fläckar på motorcykeln. Varma ledningar är mer motståndskraftiga än häftiga trådar. Felsöka 2003 Harley Road King för att försöka spåra upp de problem med tändningen ljus. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Open end skiftnycklar
Stålborste Sida 2 små, flathead skruvmejslar
Replacement Huvudströmbrytare
Byglingstråd
komplett lista över alla 108 Harley -Davidson elektronisk styrenhet felkoder
Visa fler instruktioner
1

Starta motorcykeln i "Neutral". Stäng av den och starta minst tre gånger. Om motorcykeln startar varje gång, är problemet inte din startreläet.
2

motorcykeln för 30 miles. Om tändningen ljus flimrar vid någon punkt i attraktionen och hakar cykel samtidigt, kan problemet vara din huvudströmbrytaren.
3

Park den varma motorcykel och låt den svalna. Starta motorcykeln igen. Om det är svårt att starta eller batteriet verkar urladdat din spänningsregulator kan vara defekt.
4

Lossa sitsen fliken bakom din plats med en insexnyckel och ta din plats för att komma åt batteriet. Koppla bort kabeln från batteriets minuspol med en öppen nyckel.
5

Inspektera batteriet. Rengör kontakterna vid behov med en stålborste.
6

Fatta den högra luckan med båda händerna och dra bort locket. Leta säkringsplinten. Sätt bladen av två, små, flata skruvmejslar på varje sida av huvudsäkring.
7

Bänd ut huvudsäkringen och byt. Byt ut negativa batteripolen och sits. Byt inte sidoluckan.
8

Starta motorcykeln och avgöra om tändningen ljus problemet kvarstår. Om problemet kvarstår, måste du extrahera de diagnostiska koderna från den elektroniska styrenheten.
9

Stäng motorcykeln av och se till att cykeln är i "neutral". Bridge terminalerna 1 och 2 i datalänkanslutningen i säkringsplinten med en bygel.
10

Vrid nyckeln till "Ignition" och vänta tills "Check Engine" börjar blinka. Avlägsna bygel.
11

Extrahera felkoder. Det finns 108 felkoder och de skickas som en serie blixtar. Det är en en-sekunds paus mellan överföringen av den första och den andra siffran i felkoden.
12

Översätt felkoden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75022.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.