Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Tips om en Custom Car Interior

Massor av människor formar sina bilarnas exteriör, men ombyggnad interiören kan göra en bil riktigt distinkt. Om du vill att din bil att verkligen uttrycka din personlighet, överväga att byta upp inredningen. Besluta om en budget först, sedan anpassa en bil kan bli en evig process som kostar en massa pengar om du inte sätta gränser. Att göra det själv kan kraftigt minska kostnaderna. Bilens Theme

Utan ett tema, kan du sluta med en massa slumpmässiga tillbehör och stilar istället för en snygg, enhetligt utseende. Titta på din bil från utsidan, fråga dig själv hur du skulle beskriva det - djärv och trendig, sportig och äventyrlig, eller söt och lekfull. Om du anpassar utsidan också, tänk det utseende du vill skapa och tänka på hur du skulle beskriva det. Skriv ner alla ord som kommer att tänka på, och några färger, texturer och accessoarer som passar det temat.
Använd Ergonomisk design
p Om byte säten, välja de som är utformade för att ge dig rätt stöd och låter dig ändra ställning vid behov, som Dennis W. Parker säger i sin bok "Återställa och skräddarsy bilinredning och interiörer." Om återställning en vintage bil som inte kommer att köras mycket, med hjälp av de ursprungliga platserna som medföljde bilen är bra. Men om du förväntar dig att köra fordonet ofta väljer en mer ergonomisk design, vilket innebär en konstruktion som hjälper kroppen att stanna på rätt linje för maximal komfort och hälsa. Sådana konstruktioner innehåller ofta svankstöd och många andra funktioner.
Överväg Reshaping Hårdvara

Vissa bilformgivare omforma konsoler, instrumentpaneler och andra inredningsdetaljer. Som Parks illustrationer i sin bok visar, vissa konsolen har en trendig konkav topp och rygg, sluttande elegant till golvet. Designers använder ofta icke traditionella färger också, eller välj ett nytt material som krom eller trä. Några seriösa entusiaster utforma nya förvaringsutrymmen eller svetsa nya tillbehör också, men synlighet och tillgänglighet bör alltid förbli prioriteras.
Användningsmönster Sparsamt

Parks föreslår att hålla sig till någon mer än tre eller fyra mönster och färger. Till exempel kanske du har svart vinyl sittplatser, en geometrisk tyg på väggarna och en instrumentpanel som matchar utsidan. För mycket blir överväldigande. Om du använder en fet stil på väggarna, inte lägga ett kontrasterande mönster på golvet.
Välj Kompletterande Strukturer

Likaså hålla sig till strukturer som kompletterar snarare än konflikt med varandra, eftersom Parks säger - vinyl och krossad velour inte ihop. Matcha naturmaterial eller de med en mer industriell känsla, parning krom med vinyl, inte trä. Med en klädsel klass kan ge dig alla kunskaper du behöver för att göra den delen av jobbet själv, säger Jim Richardson i "Classic Car Konservator handbok." Jämför swatches av dina textilier vid middagstid så vinkel solljuset inte kommer att snedvrida din uppfattning om färger, föreslår han. Addera ljus och ljud

Vissa människor lägger LED ljus remsor eller patchar till sina bilinredningar för en neon glöd. Andra använder dome eller underredsmassa ljus eller lampor som kan ändra färg. Se alltid till att dessa extrafunktioner inte kommer att påverka din körning eller andras säkerhet på vägen, och att de följer lagar. Många människor lägger en ny CD-spelare eller en mer kraftfull stereo för att göra körningen roligare också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73977.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.