Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Bil Audio Repair

Bilstereo hänvisar till ljudet av antingen en bilradio eller CD-spelare. Ljudet överförs via bilens högtalare, även om vissa fordonsägare kan ha uppgraderat sitt ljudsystem till en förstärkare, som ger betydligt mer ljud. Bilstereo kan drabbas av problem som ingen ljud eller högfrekventa ljud. När detta händer, måste det repareras, antingen hemma eller på en bilstereo butik. General

Bilradio reparation innebär att reparera gnälla eller hum av radio ljud som motorns varvtal ökar och minskar. Detta problem orsakas av en generator som har otillräckligt skyddad. Dessutom, när torkarna eller bromsar är aktiverade, kan de orsaka en spänning spik som reser in i ljudsystemet. Detta kommer att påverka både radio och CD-ljud.
Amps

installation av bil förstärkare kan förbättra ljudet, men de är inte lätt att göra själv. Och om du har märkt en förändring i ditt ljud eftersom du har installerat förstärkare själv, kan de ha installerats felaktigt. De många ledningar steg för förstärkaren kan resa upp amatör. Massor av guider finns på nätet, men det bästa är att lämna detta till proffs.
Mekanisk

Din bilstereo kan också påverkas av andra frågor, till exempel en skadad antenn, vilket innebär att du kommer att ha problem att ta emot en radiosignal. Om du har en kassett eller CD, inspektera dem innan du sätter in dem i band eller cd däck, eftersom de kan ha damm eller smuts på dem. Dessutom, ibland stereon behöver reparation på grund av mekaniska fel orsakade av smuts och fukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73739.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.