Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Återställa en Jeep Wrangler

Återställa en Jeep Wrangler är en proposition som inte bör ta lätt på. Detta kommer att kräva kroppens arbete och söka igenom junkyards att hitta rätt delar. Om du inte har en motor som är igång ordentligt kommer du vill överväga att ha ett installerat av en fackman. Spärr tuffa mekaniska problem, kan kroppen fungerar och ersättare sits göras av en Jeep entusiast med rätt verktyg. Saker du behöver Billiga 3/4 tum skiftnyckel
3/4 tums ratchet
nya SEAT
Metal snippers
Grinder såg med en metall slipning blad
100-slippapper
Hammer
glasfiberskal kit (Innehåller glasfiber ark, härdare släppark) katalog Saxar nära Old platt kartong Sida 2 eller 3 spridare
Body kitt och härdare
400-grit sandpapper
Body fil
80-slippapper
Visa fler instruktioner
Byta Säten
1

granska alla sätena. De är förankrade i brädan med 10 till 12 skruvar beroende på år av Jeep Wrangler. Baksätet är förankrad på ett liknande sätt.
2

Ta bort skruvarna. När alla skruvar är borttagna, kan du lyfta ut sätet. Du kan behöva använda antingen skiftnyckel eller spärr beroende på tillgång till bulten.
3

Placera det nya sätet och dra åt skruvarna nedåt. Det är bäst att dra åt en bult på varje sida och fortsätt omväxlande dem som du fäster dem.
Body Repair
4

Undersök rost området. Om det är ett hål, måste alla av rost metall som skall skäras bort. Använd hammaren för att tvinga all kvarvarande goda metallen inåt. Det är tillräckligt att gå i ungefär en 1/4 av en tum. Det kommer att böja över lätt. Om det inte finns något hål, slipa ner till plåten.
5

Slipa bort färgen ungefär tre inches från hålet. Du vill bara gå ner till metallen. Feather färg och metallen med hjälp av sandpapper. se till att det är blött. Detta kommer att ge det en ren linje.
6

Mät storleken på gapet. Rita ett mönster på den del av glasfiber och skär. Kontrollera att mönstret är 3 inches större än hålet. Gör samma sak med de nästa två ark av glasfiber minskar storleken av en tum.
7

Lay den största delen av glasfiber ned på en plan yta. Coat med härdare och sedan placera medelstor bladet nedåt och päls med härdare. Se till att du tar bort alla luftbubblor. Placera sista arket i glasfiber ner och päls med härdare. Placera släppfolien över hela detta avsnitt och ta bort alla luftbubblor med en rulle eller handen. Placera släpparket ovanpå det sista skiktet. Det måste skäras tre inches större än det ursprungliga arket i skikten.
8

Flytta glasfiber delen över till hålet och placera över hela. Se till att den är slät. Låt torka i 24 timmar. Dra ett hörn av släppfolien upp och försiktigt ta bort den från glasfiber.
9

Mix kroppen spackel och härdare på en bit trä eller kartong. Applicera på kanterna på glasfiber med spridaren. Det måste vara ca 1/4 av en tum tjock. Låt ca en timme för att torka. Sand detta ner med sandpapper och fjäder den till metallen kroppen tills den är slät. Du kan behöva använda kroppen filen för att ta bort åsarna. Blanda en annan sats av spackel och härdare och applicera i ett tunt lager över glasfiber. Låt torka och sand tills slät. Var försiktig, eftersom du inte vill skada glasfiber. Feather till kanterna för en slät yta.
10

Prime det nybyggda området med primern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75057.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.