Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Byt Toyota Camry Lampor

Toyotas Camry har varit den mest sålda bilen i sin klass i åtta år rak och rankas högt på US Nya s omdöme listor. När du hittar den ljusflödet från din Camry minskar det sannolikt dags för dig att byta ut dina strålkastare lökar. Byta dina glödlampor är enkelt och kommer att öka din nattliga synlighet. Saker du behöver
11-55W och 9005 lökar ersättning
Visa fler instruktioner
1

Förvandla din Camry av och slå ljuset väljaren till "Off". Låt fordonet svalna under flera minuter om det har varit igång. Strålkastare lökar arbetar vid höga temperaturer och kan lätt bränna dig.
2

Öppna huven genom att släppa interiör och exteriör säkerhetsspärrar. Lås huven i öppet läge.
3

tag i församlingen glödlampan och vrid den moturs för att ta bort den från sockeln.
4

bort glödlampan från det elektriska kontaktdonet genom att trycka på fliken och dra ut den. Det finns mycket litet utrymme att manövrera bakom strålkastare församling så var noga med att inte skada lampan eller gör dig illa.
5

Sätt i den nya glödlampan i kontakten. Skjut in den strålkastare montering och lås på plats genom att vrida lampan medurs.
6

Testa lampan genom att vrida ljuset till läge "På". Om lampan tänds inte kontrollera den elektriska anslutningen och därefter lampan själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73099.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.