Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur aktivera radion i min Honda Civic

Om du kopplar bort batteriet i din Honda Civic för någon tid - även om du ansluter den ordentligt - du kan bli bestört när du får i bilen senare och upptäcker att beståndet radion inte längre tänds. Istället kommer radions display uppmanar dig att ange en kod. Utan koden, kommer radion fungerar inte. Detta är en anti-stöld åtgärd som gör att lager radio från din Honda Civic värdelös för alla som stjäl den ur bilen - om de inte har tillgång till din Civic specifika säkerhetskod. Saker du behöver
penna och papper
Visa fler instruktioner
1

hitta din chassinumret (VIN), VIN är en 17-teckens alfanumerisk sträng som används för att identifierar din bil - inte två vins är likadana. Stå utanför Civic, titta igenom den yttersta nedre delen av vindrutan på förarsidan av bilen, för en liten, rektangulär metallplatta fastsatt på instrumentbrädan. Anteckna detta nummer på papper. Kontrollera ditt arbete så att du fick VIN nedskrivna korrekt.
2

Ring din lokala Honda återförsäljare eller support numret finns i din Civic handbok. Förklara att du behöver koden för din radio och ge dem VIN. Skriv koden och förvara den på ett säkert ställe. Om du ändrar någonsin ditt batteri, som du eller nästa ägare kommer, du behöver den igen.
3

Vrid nyckeln tändningen till läge "på". Ange den femsiffriga koden genom att trycka på motsvarande knappar (förinställda knappar) på radion ansikte.
4

Vrid tändningsnyckeln till "off" läge och sedan tillbaka till "on" läge för att säkerställa att radion fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73040.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.