Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning ett Coleman RV A /C

Coleman fritidsfordon som används för camping och längdåkning resor. Om du har problem med din Coleman RV luftkonditionering, finns det några saker du kan göra innan du tar den till en tekniker. Om din RV kräver en större reparation, är det bäst att ta den till en verkstad. Mindre problem kan fixas med lite krångel. Du behöver inte vara en mekaniker för att få din luftkonditionering fungerar igen. Saker du behöver
ny rem
Tryckmätare
Visa fler instruktioner
1

Slå på motorn till din Coleman RV. Slå på luftkonditioneringen från kontrollpanelen på framsidan konsolen. Vrid temperatur inställning hela vägen ner.
2

Sätt din hand till ventilen för att se om luft kommer genom systemet. Om luft kommer genom hot, har du förlorat förmodligen några köldmedium i systemet. Om det inte finns någon luft som kommer genom ventilen, ha en professionell ta en titt på din enhet. Huven på din Coleman RC
3

Pop och ser över kompressorn till luftkonditioneringen. Kompressorn är på vänster sida av motorn. Leta reda på kompressorns drivrem på enheten. Kontrollera att bältet inte är skadad eller sliten. Om bältet är slitet eller trasigt, byt ut den.
4

Ta det låga locket trycksidan av kompressorn. Lågtryckssidan är den mindre av de två stål-linjerna. Locket ska vara blå. Anslut en tryckmätare till i underkant.
5

Kontrollera mätaren för att se till att din trycknivån ligger inom den "gröna" band. Om trycknivån ligger inom det gröna, är din AC enhet fulladdad. Om luftkonditioneringen inte fungerar och du är i det gröna, är kompressorn död.
6

Har luftkonditionering enheten servas av en professionell om mätaren inte är i det gröna. Detta innebär att ditt system inte är fulladdat. Har en tekniker debitera ditt system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75708.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.