Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur tar jag bort en 2000 Jeep Generator?

Ta bort generatorn från motorn för din jeep kan du ha enheten testas om du är under föränderliga-system problem. Om du arbetar med andra komponenter på framsidan av motorn, kan generatorn behöva ta bort för att få tillgång till andra delar. Oavsett orsaken till att ta bort den, kan du ta generatorn från konsolen och ut i motorrummet på cirka 20 till 30 minuter med grundläggande händer verktyg. Saker du behöver
Wrench set
Hylsnyckelsats
Breaker bar
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Jeep och lokalisera den negativa änden batterikabeln på negativa batteripolen. Ta bort bulten från batteriet kabeländen med en skiftnyckel, sedan ta bort kabeln från batteriet.
2

Lokalisera Serpentine remspännaren på framsidan av motorn och placera en socket och breaker bar på axel bult, bulten i mitten av spännhjulet, vrid spännaren moturs. Ta loss remmen från generatorn remskiva, vrid spännaren tillbaka till utgångsläget och ta bort brytaren baren.
3

Lokalisera den elektriska kontakten på toppen av generatorn, tryck låsningen fliken och dra ut det ur kontakten på generatorn kroppen. Lay kontakten åt sidan för nu. Lokalisera den andra kontakten på den bakre delen av generatorn. Ta bort låsmuttern från terminalen med en hylsa och spärrskaft, ta sedan bort kabeln från terminalen.
4

bort den övre fästskruven från generatorn med en hylsa och spärrskaft. Ställ skruven åt sidan för återanvändning senare.
5

Lokalisera och ta bort den nedre fästskruven från generatorn med en hylsa och spärrskaft, lyft sedan generatorn från konsolen och ut ur motorrummet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72656.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.