Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Lincoln Air Lines

Lincoln fordon har en självutjämnande upphängning som använder lufttryck för att garantera varje hörn av fordonet sitter i rätt läge. När en luftledning - en annan komponent i en Lincoln luftfjädringen - blir skadad, måste du ta bort och byta ut den för att hålla suspensionen fungerar. Luftledningen anslutningar används av Lincoln anställa en snabbkoppling som använder en ring och en mässingskopplingen att säkra luftledningen till chocker, solenoid och pump som ger luft för systemet. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
Ordet jack
4 pallbockar
Rag
Visa fler instruktioner
1

Flytta Lincoln till en hårt, nivå arbetsyta. Aktivera parkeringsbromsen. Öppna bagageluckan och lokalisera brytaren luftfjädringen. Vrid omkopplaren till läge "Off".
2

Ställ en stoppklots framför varje av fordonets framhjul. Ställ en domkraft vid en godkänd lyftfäste baktill på fordonet. Pumpa domkraft för att höja de bakre däcken på Lincoln från marken. Placera en pallbock under ramarna, direkt framför varje bakhjul. Lyft och stöd framför fordonet.
3

Rengör anslutningspunkten mellan en luftledning och en annan komponent av luftfjädringen genom att torka runt luftledningen med en ren trasa.

4

Tryck på den röda eller orange krage - sitter vid punkten luftledningen möter upphängningskomponent - mot anslutningen. Dra luftledningen från anslutningen. Upprepa processen för att koppla den andra änden av luftledningen från suspensionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74837.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.