Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Rebuilt Vs. Renoverade Transmission

Ombyggd och renoverade växellådor är lätt tillgängliga alternativ för de flesta fordon . Men dessa termer betyder något annat , och att veta skillnaderna kan göra ett val mellan de två lättare . Ombyggd

En ombyggd växellåda är oftast en som har tagits isär , och de komponenter som skadats eller inte fungerar korrekt har ersatts . Vanligtvis är detta den billigare av de två alternativen . I det här fallet endast skadade eller defekta komponenter byts ut . Alla andra komponenter används igen.
Renoverade

En renoverade överföring är en där alla vitala komponenter har ersatts , och endast de delar gjutna , såsom det yttre skalet , har återanvändas. Dessa är typiskt dyrare, eftersom mer arbete har gjorts till transmissionen. Också de tenderar att vara mer tillförlitliga , eftersom de är nästan nya .
The Warranty

Ofta kommer samma garanti erbjudas med båda typerna av överföring , även om det för återanvänd -enheten kan vara något längre . Detta beror oftast om något som är fel av rebuilder eller renovering företag kommer att sluta fungera , kommer den att göra det relativt tidigt i garantin . Men ju längre garantin , ju längre du behöver inte oroa dig för återanskaffningsvärdet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74242.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.