Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en 2005 Ford Escape

Den 2005 Ford Escape är en kompakt SUV som säljs av Ford Motor Company. Det var först presenterades för allmänheten år 2000 för 2001 års modell. Även om Ford Escape ansågs vara en av de bäst säljande SUV i USA, enligt Edmunds hemsida, är det inte utan sina problem. Men, om du har rätt verktyg och information, bör du kunna felsöka 2005 Ford SUV. Saker du behöver
Wrench set
Ratchet set
Socket set Skruvmejselsats
Tänger
handborr
Spårskruvmejsel
SPACKEL

Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din Ford Escape för starter problem. Lyssna efter skrapljud från startmotorn. Om din SUV inte startar eller instrumentbrädan tänds inte, kan batteriet vara dött och behöver laddas eller bytas ut. Kontrollera även batterikablarna för att se om de behöver vara ansluten säkrare till batteriet.
2

Kontrollera din motorolja. Om du har en dekal Byt olja i det övre vänstra hörnet av bilens fönster, kontrollera att se om oljebyte dag är försenad. Om din oljebyte är försenad, boka tid för att få ett oljebyte för att undvika problem. Om du inte har ett klistermärke, kolla din olja med hjälp av oljestickan under huven på din SUV. Dra ut pinnen ut, torka av den med en trasa. Placera pinnen tillbaka i facket och kontrollera mätaren på minnet för att se om din olja är för låg. Du kan antingen lägga till den nödvändiga olja som din bil behöver eller besluta att det är dags för en komplett oljebyte.
3

Lyssna efter skrikande ljud som kan komma från bilens motor medan din motor är på. Om du kan höra gnällande ljud som kommer från motorn när du slår på den, kan du behöva byta ut servopumpen.
4

Kontrollera om du kan höra någon knackar ljud som kommer från din motor vid körning i låga hastigheter. Om du hör knackar ljud, har en professionell mekaniker kolla ditt kylsystem, luft-bränsleblandningen i förbränningsrummet och transmission.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75052.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.