Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en N14 Injector

N14 är den interna beteckningen för den fjärde generationen av Nissan Pulsar, som tillverkades Mellan 1990 och 1995. Det var också säljs under flera andra namn, bland annat Sentra i Nya Zeeland och soligt i Europa. Den N14 var tillgänglig med en variation av fyrcylindriga motorer, varierar i storlek från 1,3 liter till 2,0 liter. Förfarandet för att installera en bränsleinjektor är sett det samma för alla N14 fordon. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort säkringen för bränslepumpen ligger i säkringsplinten av motorrummet. Starta fordonet och låt den stå. Dra runt motorn i minst tre sekunder för att säkerställa att bränslesystemet är tomt. Byt ut säkringen bränslepumpen.
2

Lossa locket för insprutare med en hylsnyckel. Notera inriktningen av injektor terminaler och lyft bränsleinsprutningsdonet rakt ut ur injektorn hålet. Se till att du inte böjer den elektriska anslutningen på injektorn. Släng den gamla O-ringar för insprutare.
3

Montera en ny lägre O-ringen på insprutare. Installera injektorn in i hålet genom att trycka ner fast utan att skada den elektriska anslutningen. Vrid injektorn i hålet för att anpassa sin elektriska terminal som noterats i steg två. Montera en ny övre O-ringen på insprutare.
4

Avlägsna gummiproppen från omslaget till insprutare. Montera de båda O-ringarna för bränsleinjektom locket och montera locket med en hylsnyckel. Kontrollera att den elektriska anslutningen till bränslepumpen ansluter ordentligt med terminalen på injektorn omslaget. Byt gummiplugg på bränsleinjektorn locket.
5

Starta motorn och kontrollera tätheten i bränslesystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75088.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.