Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

A 1988 Honda bil med en V-6 som inte startar men vänder upp

Bil problem kan vara frustrerande, speciellt när du försöker komma någonstans viktigt. Innan du ringer en professionell mekaniker för att ta en titt på din Honda som inte startar, prova några tips för att lösa problemet. Anledningar
p Det finns flera orsaker till att din Honda motor kan vända, men inte slå på. Det kan vara ett problem med bränslesystemet eller tändsystemet. Antingen inte tillräckligt med gas är att få till motorn eller motorn inte förbränna bränsle.
Plats

Kontrollera först att du har tillräckligt med bensin i tanken. Om du gör, gå sedan till bränsletanken baktill på fordonet. Kryp under fordonet och kontrollera bränsletanken för hål. Följ bränsleledningen från bränsletanken till motorn. Titta efter korrosion längs bränsleledningen vilket kan tyda på ett bränsleläckage. Kontrollera komponenter som ofta är i behov av underhåll, t.ex. bränslefilter, bränslepump, tändstift och startmotor.
Felsökning

sätta minst två liter gas i din bränsletank och försöker omedelbart att starta bilen. Detta bör omfatta möjligheten till en tom bränsletank. Din bränslefilter, bränslepump och tändstift är lätt utbytbara, ersätta dessa komponenter. Om du har några fordonsindustrin kunskap, kan du ha möjlighet att kontrollera och byta kamaxeln monterad nära toppen av motorn också. Kontrollera också din katalysator, som ligger under bilen, se till att den inte är skev eller skadad. Konsultera en professionell mekaniker om problemet kvarstår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74931.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.