Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Inaktivera ett alarm Factory Bil

Det kan gå ut mitt i natten, störa folk så mycket som en mil bort. Naturligtvis är det larmet på din bil - och förvärrar problemet, kan du få problem att stänga av. Billarm uppfanns för att hålla andra från att manipulera eller stjäla din bil, men de kan vara en olägenhet om du inte vet hur du inaktiverar dem, särskilt en som kommer med en bil. Instruktioner
1

Börja din bil - i de flesta fall som kommer att stänga av larmet. Men det finns några bilar som inte är tillgängliga på grund av dörrlås avaktiveras när larmet ljuder. Om det händer med din bil, kan du prova att sätta nyckeln i antingen förarens eller passagerarens dörr, vrida den och sedan väntar ett par sekunder. Larmet oftast stannar.
2

Lyft huven och hitta larmet. Bilens bruksanvisning kommer att berätta var det är. Du kan stänga av larmet genom att sätta i nyckeln som följde med bilen, förutsatt att du har det. Vrid nyckeln medurs och, i de flesta fall, kommer larmet inaktiveras.
3

Lokalisera säkringsboxen och ta bort en för bil larm. Eftersom bilen levererades med installerat larm, är det säkringsdosan sannolikt under ratten. Återigen, konsultera bruksanvisningen för avsnittet om ditt larm. Öppna lådan - i de flesta fall finns det en schematisk ritning som hjälper dig att hitta rätt säkring. Ta det och larmet kommer att inaktiveras om det inte finns ett elektriskt problem där larmet fortsätter att ljuda.
4

Koppla bort batteriet om alla de ovanstående lösningarna inte är effektiva. Med hjälp av en skiftnyckel, ta bort den negativa batterikabeln för att stänga av larmet. När alarmet är avstängt, sätta batterikabeln igen och starta bilen. Kom ihåg att du kommer att förlora alla dina inställningar på din radio, klocka och andra tillbehör om du inte investera några dollar i en bil minne sparare som du kan sätta i den cigarettändaruttag på instrumentbrädan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73862.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.