Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur polska en vindruta av glas

Allmänt slitage från elementen kan göra din vindruta smutsigare än du kanske tror. Mineralfyndigheter, oljor väg, föroreningar och en mängd andra aktörer kan lämna ditt glas vindrutan känner gritty och grov. I dessa fall kommer en vanlig fönsterputs räcker inte. Du kommer att behöva polera vindrutan. Saker du behöver
Glas polermedel
Microfiber trasor
Machine polermaskin (tillval) katalog Glas polering diskar
Visa fler instruktioner
1

Bedöma det aktuella läget i din vindruta. Vindskydd som är slitnare eller repad kommer sannolikt att behöva en maskin polermaskin att återställa dem till deras "nyskick" stat, medan milt skadade vindrutor kanske kunna poleras tillräckligt med en liten armbåge fett.
2

Köp en agent glas polering gjord speciellt för vindrutor. Dessa produkter kan hittas på någon automatisk leverans och återförsäljare hårdvara.
3

Köp eller hyr en maskin polermaskin om detta anges av tillståndet i vindrutan och /eller polering produkt du väljer. Dessa kan också hittas i järnaffärer, som omloppsbanor polermaskiner har en mängd olika funktioner utöver bilrekonditionering. Köp minst en disk slipning av glas för att gå tillsammans med din maskin polermaskin.
4

Läs tillverkarens instruktioner som följer med glas polermedel för korrekt tillämpning. De flesta polermaskiner tillämpas i ett cirkulärt mönster över hela vindrutan, får torka och sedan sköljas bort med vatten.
5

Gå över vindrutan med en ren mikrofiberduk för att ge det en sista putsning och ta bort eventuella rester det kan finnas. Vindrutan ska lysa som ny och vara smidig i handen när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70940.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.