Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Insprutningsmunstycken i en Nissan Maxima

Bränsleinsprutningsdon är en anordning som blandar bränslet med luft under tryck för en förbränningsmotor. Bränsleinjektorer ersatt förgasare i nästan alla bilar under 1980-talet, och alla modeller av Nissan Maxima använda bränslespridare. Bränsleinsprutningsdon kit innehåller typiskt munstycket, ventil och en uppsättning O-ringar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Fuel injector kit
Visa fler instruktioner
1

Koppla kabeln till den negativa batteripolen med en hylsnyckel. Ta bort vakuumslangen och insugningsröret samlare från bränsletrycksregulator med hylsnyckel.
2

Använd hylsnyckel för att ta bort bränsleledningarna från bränsle järnväg, och koppla bränsleinsprutningsdonet elektriska anslutningar från sin kraftförsörjning. Lossa fästskruvarna för montering bränslefördelningsröret bultar och ta bort montering bränslefördelningsröret och bränsleinsprutningar från insugningsröret. Lossa klämmorna för bränsleinjektom du vill ersätta. Ta bort denna insprutare genom att trycka ut den ur bränsleledningen.
3

Släng den gamla O-ringarna, och applicera ett tunt lager ren motorolja på den nya O-ringarna. Fäst den nya insprutare till bränsleinloppsröret, och dra bränsleskenan bultar till mellan 84 och 96 tum-lbs. med en momentnyckel. Dra åt bultarna igen till mellan 16 och 19 fot-lbs.
4

Anslut de elektriska kontakterna, och bifoga bränsleledningarna till bränsleinsprutarna. Fäst vakuumslangen och insugningsröret samlare till bränsletrycksregulator. Anslut kabeln till den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71402.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.