Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur rensar jag en Check Engine Light On en 1993 Mercedes Benz?

I 1993 års Mercedes Benz låter dig veta när du behöver ha din motor granskas av en mekaniker genom att belysa "Check Engine" lampan på kontrollpanelen. Orsaken till detta ljus kan diagnostiseras med hjälp av ett OBD II scanner verktyg som läser felkoder, berätta exakt vad som är fel med din bil. Efter koderna har läst och problemet repareras, kommer du vill radera ljuset kontrollera motorn att stänga av den. Detta kan göras hemma utan krävs specialverktyg och bara några minuter av din tid. Instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid bilen på men starta inte motorn. Lägg märke till displayen på instrumentpanelen mellan varvräknaren och hastighetsmätaren.
2

Tryck på knappen på nedre vänstra sidan av ratten. Displayen kommer att berätta varför ljuset är på.
3

Leta efter knappen bredvid den du bara knuffade och tryck. Detta kommer att kontrollera orsaken till kontrollera motorn ljus.
4

Hitta reset-knappen på instrumentpanelen. Den är placerad på den vänstra sidan av panelen. Tryck och håll tills du ser de instruktioner som talar om att hålla det under 3 sekunder för att återställa den. Släpp återställningsknappen.
5

Tryck på reset-knappen en gång till och håll den tills displayen visar att kontrollera motorn ljuset har återställts. Släpp knappen. Kontrollera motorn ljus ska nu vara släckt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72859.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.