Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Distributor Cap under 1991 Honda Accord

fördelarlocket är locket som skyddar distributören och ger en plats för varje tändstift tråd som kommer från varje tändstift i cylindrarna. Distributören snurrar under locket, skicka en bult av el till varje punkt på fördelarlocket. Den el som färdas sedan genom ledningarna till tändstiften. I 1991 års Accord är distributören en rund form och har fyra platser för tändkablarna, eftersom det kom med en vanlig fyrcylindrig motor. Instruktioner
1

Förbered gamla fördelarlocket för borttagning genom att dra ur 2-P och 8-P kontakter anslutna till den. Koppla de två slangarna som går till förskottet membranet om din Honda Accord använder en förgasare istället för bränsleinsprutning. Lossa de tre fästskruvarna på fördelarlocket, lämnar tändstiftet kablar ansluten till den.
2

Coat O-ringen från den nya fördelarlocket med motorolja med fingret. Detta görs så att ringen går in smidigt och inte slita från friktion. Ta det gamla fördelarlocket bort av topplocket, och skjut den nya distributören locket på i
3

dess ställe. Se till att de tre fästskruvarna är uppradade med sina respektive hål.
4

Koppla tändkablarna från gamla fördelarlocket, och koppla in dem i den nya fördelarlocket med samma ställning . Om dina kablar är redan unplugged, anslut kabeln som kommer från cylindern 1 till platsen märkt med ett "A" på fördelarlocket. Därifrån fortsätter medurs koppla in kablarna från cylindrarna 3, 4, och 2 i den ordningen.
5

Dra åt fästskruvarna, och anslut 2-P och 8-P-kontakter till fördelarlocket. Kontrollera att de två vakuumslangar ska förskottet membranet är också ansluten för att slutföra installationen. Om du behöver, kan du testa och justera timingen av motorn innan du drar åt fästskruvarna på fördelarlocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74203.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.