Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad man kan förvänta när man har en sändning Ombyggd

Transmissioner kan du enkelt flytta ett fordon i enhet , park eller bakåt när den fungerar som den ska . Låga vätskenivåer eller ens en dålig magnetventiler orsakar problem som kan hanteras utan att behöva riva ner hela sändningen . Däremot kan interna problem allvarligare än dessa förekommer också , vilket om behovet av att få överföringen ombyggda . Sök

Många överföring butiker vägrar att göra jobb överföring ombyggnad . Genom att ersätta sändningar istället för att bygga dem , kan butiker tjäna mer vinster för sig själva . På grund av detta , kan du behöva göra en grundlig sökning innan du hittar en butik villig att bygga om din sändning .
Kostnad

Ett bra sätt att uppskatta vad det kommer att kosta dig att få din överföring ombyggda är genom att ta kostnaden för vad överföringen skulle kosta ny och dela den i hälften . Till exempel, om din sändning kostar $ 2000 nya , kan du räkna med att betala ca $ 1000 för att få den ombyggda .
Labor

arbete utförts med att återuppbygga en sändningen startar med en total demontering av transmissionen. Varje del är då noggrant inspekteras för att se om rengöring behövs eller total ersättning av delen. Vissa delar är ofta ersätts oavsett skick , såsom momentomvandlare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74824.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.